U bevindt zich hier:home/Heleen Kuiper/Heleen Kuiper
Heleen Kuiper

Heleen Kuiper

Heleen Kuiper is zelfstandig organisatieadviseur en coach en eigenaar van Adelante Coaching & Advies. De rode draad in haar  aanpak: hoe krijg je mensen in beweging, zo dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag en resultaten en er nog lol in hebben ook? Vormen verschillen: trainingen, trajecten, coaching, faciliteren bij het "zelf-doen". Alles variërend van individuele coachingstrajecten tot interventies bij groepen van 100 mensen.

Social Profiles

LinkedIn

Onlangs ben ik naar een voorlichtingsbijeenkomst van de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel geweest. Dat was een goede actie, ik heb veel interessante dingen gehoord voor mij als ZZP'er. En het mooiste: geen ingewikkelde fiscale regelingen, maar juist concrete zaken waar ik als (startende) ZZP'er mijn voordeel mee kan doen.

Sinds een week ben ik ZZP’er. En ik merk het verschil meteen. “Vroeger” was ik vrij op maandag en woensdag. Dan ging ik sporten, maakte afspraken, deed wat voor mijn opleiding.

Hoera, 2 september was het zo ver, ik mocht me inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Mocht? Ja, mocht. Want ik word ZZP’er vanuit de WW. En dan moet je eerst toestemming krijgen van het UWV en wordt er een datum vastgelegd wanneer je je mag inschrijven. 

ZZP Tips & Tricks

De beste ZZP tips in je mail!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement