U bevindt zich hier:home/Paul van der Heijden/Paul van der Heijden
Paul van der Heijden

Paul van der Heijden

Paul van der Heijden is een van de oprichters van ZZPerworden.info. Op dit platform en andere plekken op het web schrijft hij over (online) ondernemen en helpt hij ZZPers na te denken over hun product of dienst en de promotie hiervan.
Daarnaast is hij zelfstandig ondernemer en actief in verschillende bedrijven in de bemiddelingsbranche.

Wanneer je als ZZP’er met je onderneming start ben je verplicht deze bij de KVK in te schrijven, mits je aan de criteria voldoet.

Start hier

mei 21, 2018

  Je hebt een droom en je zet eindelijk die stap. Of je hebt impulsief een besluit genomen. Misschien ben je wel gedwongen door het verlies van je baan. Wat de reden ook is: je hebt besloten om ZZP'er te worden!

  Sinds 1 mei 2016 is de wet DBA ingegaan als vervanger van de VAR. Lees hier hoe deze wet van invloed is op jou als (startende) ZZP'er.

  Veel ZZP'ers hebben moeite hun facturen betaald te krijgen. Met onze tips zorg je voor een vlotte cash-flow en soepel debiteurenbeheer.

  Wanneer je ZZP'er wilt worden heb je een hoop uit te zoeken en te regelen. Met onze vernieuwde checklist 'Succesvol ZZP'erworden' zetten we de 6 belangrijkste stappen op een rij.

  Sommige websites van ZZP’ers die ik zie zijn echte pareltjes. Een mooi logo, smaakvolle afbeeldingen, hippe stijlelementen, een flashy template, maar….hoe zit het met de verkoop van je diensten?

  Als ZZP’er bestaat je merk al snel uit je eigen persoon. Dit wordt ook wel Personal Branding genoemd. We leggen je graag uit hoe je hier mee aan de slag gaat.

  Daar sta je dan, net gestart als ZZP’er, fris en vol goede moed. Ingeschreven bij de KVK, flitsende website en glimmende visitekaartjes. Nu alleen die klanten nog….

  LinkedIn blijft een krachtig medium voor ZZP’ers. Niet alleen om te netwerken, maar vooral ook om prospects en dus omzet te scoren. Lees onze nuttige 10 LinkedIn Hacks die vaak over het hoofd worden gezien.

  Hoe herkenbaar is dit voor jou als ZZP’er: je begint een werkdag met goede plannen en voornemens. Je to-do lijstje ligt naast je laptop. Een verse kop koffie zorgt voor de broodnodige scherpte. De kinderen zijn op school en je hebt het rijk alleen.

  ZZP Tips & Tricks

  De beste ZZP tips in je mail!

  * Je mailadres is veilig bij ons