U bevindt zich hier:home/Voorbeeld brief

Voorbeeld brief

Ga goed van start als beginnend ZZP'er en maak gebruik van de voorbeeld brief en andere documenten vol praktisch tips die je vindt op ZZP'er worden.nl. Met een scala aan diverse gratis documenten gerangschikt per aandachtsgebied binnen je bedrijf vind je bij ons alle informatie die je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer goed van start te gaan.

 

Wij helpen je stap voor stap op weg
Bij het opzetten van je eigen bedrijf komt heel veel kijken. Inschrijven bij de kamer van koophandel is slechts een begin en zie maar eens wijs te worden uit alle subsidies en fiscale regelgeving. De site ZZP'er worden helpt je hier graag bij en begeleid je stap voor stap op weg naar een succesvol eigen bedrijf. Naast voorbeeldbrieven waaronder een introductiebrief vind je bij ons onder meer:

  • Een naslagwerk over succesvol netwerken
  • Factuursjablonen
  • Een format debiteuren beheer

 

Meer informatie

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp'er. Dit komt tot uiting in ons stappenplan voor de beginnende ZZP'er, het onderdeel 'ZZP Praktisch' waar je antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel 'ZZP Documenten' waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je direct aan voor onze nieuwsbrief.

ZZP Tips & Tricks

De beste ZZP tips in je mail!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement