U bevindt zich hier:home/ZZP Nieuws/4 manieren om als ZZP'er met content marketing nieuwe klanten te trekken

4 manieren om als ZZP'er met content marketing nieuwe klanten te trekken

Geschreven door  mei 31, 2017

  Content marketing is een goede manier om je als ZZP'er online te onderscheiden van je concurrenten. Hoe zet je dit effectief in om nieuwe klanten te vinden?

  We vonden op Forbes een inspirerend artikel over dit onderwerp. De auteur onderscheidt 4 manieren waarop je met Content Marketing je prospects aanspreekt en je conversie verhoogt:

  Speel in op de behoeften van je klant

  Veel ZZP'ers zijn geneigd vanuit zichzelf en hun eigen dienst te redeneren. Daarmee is dat vaak ook het vertrekpunt voor een gepubliceerd artikel of blog. Het is echter veel krachtiger om content te publiceren die verband houdt met hoe je de problemen van je klanten oplost en hun behoeften vervult.

  Gebruik de kracht van Google

  Zorg dat je relevante zoektermen gebruikt in je content, waar je gewenste klanten op zoeken. Je hoeft hier geen SEO expert voor te zijn, maar met je gezonde verstand en kennis van jouw markt en doelgroep na te denken over zoekwoorden die je in je tekst kunt gebruiken.

  Toon je expertise en werk

  Content Marketing is een uitgelezen manier om jouw expertise als ZZP'er te etaleren. Deel nuttige tips en tricks en schrijf over uitgevoerde projecten en geleverd werk.

  Promoot je content

  Het schrijven van content is een klein deel van het werk. Vervolgens wil je je doelgroep bereiken door je blog of artikel te promoten via social media en andere kanalen. Probeer ook de 'influencers' in je markt te bewegen om jouw content te delen.

  Lees hier het volledige artikel >>>

  ZZP Nieuws

  Ontvang wekelijks het laatste ZZP Nieuws
  en de beste ZZP Tips & Tricks in je mail

  Aanmelden

  Aanvullende informatie

  Verder lezen

  Gratis de beste ZZP tips in je mailbox!

  * Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement

  ZZP Tips & Tricks

  De beste ZZP tips in je mail!

  * Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement