U bevindt zich hier:home/ZZP Nieuws/Nieuws redactie
Nieuws redactie

Nieuws redactie

De nieuws redactie van ZZPerworden.info verzamelt dagelijks interessante nieuwsfeiten, tips en artikelen op het web. Suggesties zijn welkom via ons contactformulier.

De klussen voor zelfstandigen op de diverse bemiddelingsplatforms lopen snel terug. Niet verrassend in deze tijd, maar wat doe je eraan?

Het platform ZZP-dienstverleners vraagt in een open brief aan de politiek om nieuwe ZZP-wetgeving voorlopig uit te stellen.

Bouw aan je eigen online community en kom zo breder in contact met je doelgroep. Beter dan adverteren stelt Maartje Blijleven en een stuk goedkoper.

Uit een recente uitspraak van de rechtbank blijkt weer eens het belang van een goed onderbouwde en gespecificeerde urenregistratie.

De meeste succesvolle ZZP'ers - met een dito inkomen - danken dit vaak aan het hebben van zogenaamde 'topklanten'. Hoe kom je aan deze klanten en belangrijker: hoe behoud je ze?

De nieuwste freelance platforms en marktplaatsen leggen meer de nadruk op onderlinge samenwerking. Is dit de toekomst van online opdrachten vergaring?

Ralph van Dam schreef een boek over de schaduwkant van het ondernemerschap. In deze voor veel ondernemers moeilijke periode stelt hij het gratis ter beschikking.

Doordat er door de coronacrisis massaal wordt thuisgewerkt is er run op apps om online met elkaar te kunnen communiceren.

Zelfstandige consultants in de advieswereld vragen gemiddeld een uurtarief van € 98 maar krijgen in de praktijk 30 tot 40% minder betaald.

De gevolgen van het coronavirus worden zichtbaar voor steeds meer ZZP'ers. Hoe zorg je ervoor dat je niet ten onder gaat?

Verder lezen

Gratis de beste ZZP tips in je mailbox!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement

ZZP Tips & Tricks

De beste ZZP tips in je mail!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement