U bevindt zich hier:home/ZZP Thema's
ZZP thema's

ZZP thema's

In deze sectie vind je informatie over specifieke thema's waar je als (startende) ZZP'er mee te maken krijgt. Deze informatie bestaat uit artikels en blogs van deze website en bijdragen van een van onze thema-partners. Dit zijn experts binnen een vakgebied die hun kennis en ervaring met je delen in de vorm van nuttige tips & tricks, handige links, tools, whitepapers en veel meer!

Momenteel kun je meer lezen over de volgende thema's:

zzp thema acquisitie

Acquisitie

Acquisitie, klanten benaderen en netwerken zijn hot items onder ZZP'ers. Voor veel ZZP'ers vormt dit een drempel. Lees alles over dit onderwerp in onze 'ZZP Acquisitie' thema pagina's.

 

zzp thema social media

Social Media

Social media zijn krachtige kanalen voor ZZP'ers om hun boodschap te verkondigen en om (nieuwe) klanten te vinden. Lees meer hierover in onze 'ZZP Social Media' thema pagina's.

 

zzp thema werkplek 200x135

Werkplek

De een zweert bij de keukentafel, de ander werkt op een oude desktop of juist op de nieuwste tablets met handige tools. Lees meer over (slim) werken in onze 'ZZP Werkplek' thema pagina's

 

zzp worden thema debiteurenbeheer

Debiteuren

De nachtmerrie van iedere ZZP'er: niet of slechtbetalende klanten. Lees hoe je dit voorkomt in onze 'ZZP Debiteuren' thema pagina's.

 

 

Binnenkort volgen er meer thema-pagina's die jou verder ondersteunen als ZZP'er!

Thema partner worden

Weet je zelf veel van een thema en durf je jezelf expert op dat gebied te noemen? Wellicht kun je dan een thema voor je rekening nemen en jezelf in de schijnwerpers zetten op onze website!

Lees hier meer over de mogelijkheden >>>

Verder lezen

Thema partner

Wil je de inhoud van een van onze thema pagina's voor je rekening nemen? Word dan Thema Partner! Je krijgt dan de kans je kennis te tonen aan onze doelgroep én direct in contact te komen. Lees meer >>>

Gratis de beste ZZP tips in je mailbox!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement

ZZP Tips & Tricks

De beste ZZP tips in je mail!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement